loading
  • Zadovoljstvo korisnika: Opel Insignia na čelu borbe za nagradu J.D. Power
  • Još jedna nagrada: Insignia Grand Sport pobjednica je natječaja “Auto Test 2019”

Nagrada J.D. Power: vrhunske ocjene za Insigniju – Opelov model s vrha ponudeRüsselsheim. Opel Insignia pobjednica je u segmentu srednje velikih vozila ovogodišnjeg ispitivanja pouzdanosti vozila tvrtke J.D. Power. Ta tvrtka za istraživanje tržišta svake godine anketama ispituje zadovoljstvo korisnika njihovim automobilima, točnije pita vlasnike o kvaliteti i trajnosti njihovih automobila starih između jedne i tri godine.

Osim kupaca, Opelov model s vrha ponude jako hvale i stručnjaci. Njemački specijalizirani časopis Auto Test proglasio je Insigniju Grand Sport pobjednicom Auto Testova natječaja 2019. godine s najboljim omjerom cijene i performansi u svom tržišnom segmentu. Insignia Grand Sport već je pobijedila prošle godine u istoj kategoriji. Niz izvanrednih rezultata upotpunila je Insignia Sports Tourer, koja je zauzela jako, drugo mjesto u svojoj klasi.

Nagrada J.D. Power: vrhunske ocjene za Insigniju – Opelov model s vrha ponudeNa zajedničkoj svečanosti dodjele nagrada u Frankfurtu Opelov direktor kvalitete Arnold Pauluch primio je pehare za pobjednički automobil. Pobjednici natječaja Auto Test objavljuju se zajedno s rezultatima ispitivanja zadovoljstva korisnika tvrtke J.D. Power od 2008. godine.

“Kvaliteta i trajnost ključne su karakteristike naših automobila“, rekao je Arnold Pauluch. “Tu smo postavili visoke standarde i drago nam je da kupci to prepoznaju. Uz to, činimo inovativne tehnologije dostupnima širokom rasponu kupaca. Zadovoljstvo nam je vidjeti da je Insignia Grand Sport osvojila nagradu za omjer cijene i performansi u vrlo konkurentnoj kategoriji srednje velikih vozila.“

Ovogodišnja anketa tvrtke J.D. Power temelji se na 12 854 odgovora primljena putem interneta između studenog 2018. i siječnja 2019. Pitanja u anketi tiču se kvalitete/trajnosti, atraktivnosti i radnih troškova. Sve ocjene zajedno ulaze u ukupan rezultat, a na vrhu rang-liste je robna marka ili model s najmanjom količinom pogrešaka.

Idite na vrh