loading

 

Bogato opremljena Corsa za 23.550 KM

Impresivan dizajn, vodeće značajke u klasi, iznimne performanse, privlačna unutrašnjost! Otkrij Opel Corsu – pouzdani njemački gradski automobil spreman za budućnost, koji spaja užitak svakodnevne vožnje s uzbudljivom tehnologijom velikog automobila.

Iskoristi odličnu leasing ponudu za bogato opremljenu Corsu Edition po cijeni od 23.550 KM. Bogata oprema uključuje:
   - klima-uređaj
   - stražnje parkirne senzore
   - stražnju kameru
   - središnji naslon za ruke
   - zatamnjena stakla 

  

ZATRAŽI PONUDU

   

VIŠE O CORSI

   
 

Bogato opremljen Grandland X za za 40.400 KM

Avantura zove i Grandland X je odgovorio. Ovaj intrigantni SUV privlači pogled svojim oštrim linijama, robusnim stavom i sportskim karakterom. S najnovijom tehnologijom i uzbudljivim dizajnom, Grandland X spreman je za sva uzbuđenja.

Iskoristi odličnu leasing ponudu za bogato opremljen Grandland X Edition po cijeni od 40.400 KM. Bogata oprema uključuje:
   - dvozonsku klimu
   - stražnju kameru
   - Zimski paket 2 koji uključuje grijanje prednjih i stražnjih sjedala, grijani kožni upravljač s tri kraka i obrubom srebrne boje, s kontrolama radija i komandama
   - Navi 5.0 IntelliLink, dvostruku prozorsku antenu s krovnim dijelom oblika peraje, 6 zvučnika
   - Paket svestranosti (prodajni paket Comfort) koji uključuje spremišni prostor u podnici prtljažnika, stražnju svjetiljku u tipu plafonijere za osvjetljenje prtljažnika, stražnje sjedalo s preklopivim i djeljivim naslonom te središnjim naslonom za ruku
   - metalik boju
   - sportske aluminijske papučice
   - zatamnjena stakla
   - svjetla za maglu 

  

ZATRAŽI PONUDU

   

VIŠE O GRANDLANDU X

 

Bogato opremljen Combo Van za za 27.820 KM

Izdržljiv, iznimno praktičan i super svestrani teretni Combo stvoren je za lak prijevoz ljudi i tereta. Predvodnik svoje klase, dostupan u više dimenzija, može prevesti i do tone tereta – bez imalo napora. Prostrana, višenamjenska unutrašnjost, štedljivi motori i inovativne značajke osiguravaju najniži mogući ukupni trošak vlasništva i najvišu razinu svakodnevne produktivnosti.

Iskoristi odličnu leasing ponudu za bogato opremljen Combo Van po cijeni od 27.820 KM. Bogata oprema uključuje:
   - klima-uređaj
   - Profi paket koji uključuje suvozačko sjedalo, klupu, sklopivi stolić iza naslona prednjeg sjedala, fiksnu pregradu s otvorom, drveni pokrov pretinca za pohranu, kuku za fiksiranje tereta
   - pokrov pretinca za pohranu, plastični
   - rezervni kotač

  

ZATRAŽI PONUDU

   

VIŠE O COMBU

 

Bogato opremljen Vivaro Crew Van za za 39.100 KM


Opelov ured na kotačima unaprijedit će svako poslovanje. Vivaro ima značajke povezivanja koje su vam potrebne, četiri svestrana stila karoserije, vodeću nosivost u klasi i najbolje od Opelovog dizajna. Ima sve za obavljanje posla profesionalno i efikasno. Prilagodljiva sjedala uz visokotehnološke mogućnosti povezivanja znače više udobnosti i funkcionalnosti, a izdašan teretni prostor i nosivost veću produktivnost.

Iskoristi odličnu leasing ponudu za bogato opremljen Vivaro Crew Van po cijeni od 39.100 KM. Bogata oprema uključuje:
   - klima-uređaj
   - stražnje parkirne senzore
   - rezervni kotač

  

ZATRAŽI PONUDU

   

VIŠE O VIVARU

 

Bogato opremljena Zafira Life za 42.900 KM


Salon na kotačima za obitelj ili posao. Dizajnirana s njemačkom preciznošću kako bi odgovarala svakom koraku avanturističkog načina života. Kombinirajući visoki stupanj obiteljske fleksibilnosti s izvanrednim značajkama i vrhunskim izgledom, Zafira Life je konačan izbor za sve one koji traže više.

Iskoristi odličnu leasing ponudu za bogato opremljenu Zafiru Life po cijeni od 42.900 KM. Bogata oprema uključuje:
   - dodatni stražnji klima-uređaj
   - navigacijski sustav NAC V4 sa 7" kapacitivnim dodirnim zaslonom, uključujući Bluetooth, 1x USB, trostruki prijamnik, Wifi, HiFi Sorround, prepoznavanje glasa, povezanu 3D navigaciju, projiciranje funkcija pametnog telefona
   - prekrivku za prtljagu straga
   - kožom presvučen upravljač s 3 kraka i 3 crna umetka

  

ZATRAŽI PONUDU

   

VIŠE O ZAFIRI LIFE

Idite na vrh